Για να μην χάνεις τίποτα, κάνε like εδώ!


 

3D tattoo: Όταν η τέχνη συναντά την τεχνολογία!

H λέξη tattoo (τατουάζ), δηλαδή, 'δερματοστιξία' [στίξεις μελάνης επί του δέρματος] έχει δύο μεγάλα παράγωγα: την πολυνησιακή λέξη «ta», που σημαίνει κάτι το εντυπωσιακό και την ταϊτινή λέξη «tatau», που σημαίνει «για να σηματοδοτήσει κάτι».

3D tattoo: Όταν η τέχνη συναντά την τεχνολογία! (video+pics)

Η ιστορία του τατουάζ ξεκινάει από τη νεολιθική εποχή, γύρω στο 5000 π.Χ. και ποικίλλει τόσο πολύ, όσο και οι άνθρωποι που το έχουν.

Τα τατουάζ δημιουργούνται με την εισαγωγή έγχρωμων υλικών κάτω από την επιφάνεια δερμάτων.

Το πρώτο τατουάζ -πιθανώς- δημιουργήθηκε από λάθος. Κάποιος είχε μιά μικρή πληγή και την έτριψε με το χέρι. που ήταν βρώμικο με αιθάλη και τέφρα από τη φωτιά. Όταν το τραύμα επουλώθηκε, είδαν ότι ένα σημάδι έμεινε μόνιμα.
Παρά την αυξανόμενη γοητεία των κοινωνικών επιστημών με τατουάζ και την τεράστια δημοτικότητα των τατουάζ, δεν υπάρχει μεγάλο ιστορικό αρχείο της πρακτικής αυτής.
Στην εποχή της τεχνολογίας, λοιπόν, η παραδοσιακή τεχνική του τατουάζ συμβαδίζει άψογα με τις νέες τεχνοτροπίες και με την βοήθεια των ηλεκτρονικών υπολογιστών πλέον τα τατουάζ μπορούν να αποτυπωθούν και να “χτυπηθούν” με την μορφή της τρισδιάστατης απεικόνισης προσδίδοντας την αίσθηση του αληθινού σε όλα τα σχέδια, αφού η απεικόνιση αντικατροπτίζει ουσιαστικά τις πραγματικές διαστάσεις του αληθινού κόσμου.
Δείτε τις φωτογραφίες και το video  παρακάτω και πάρτε μία ιδέα από τα μοναδικά φωτορεαλιστικά τατουάζ, που έχουν κερδίζει την εκτίμηση των φαν της δερματοστιξίας...

 ΠΗΓΗ: attikipress.gr
Ετικέτες :  tattoo3D tattoo τέχνη